Post by unbolsateti on Mar 17, 2022 1:16:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri pentru multe aur ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
La nivelul 711 și nu mai există puzzle-uri. Vă rugăm să actualizați și să le aduceți înapoi.😁
Eu joc acest joc de aproximativ 20 de minute.Este distractiv și îmi place, dar sunt prea multe ferestre pop-up.
Personajele drăguțe și zâmbitoare fac jocul atrăgător și înălțător. Fără echipe, doar un mod distractiv de a juca singur și destul de plăcut.
Îmi place acest joc, dar......! Când am ajuns la nivelul 204, s-a oprit.
Iubește jocul, ai altul în care maimuțele sunt în partea de jos sau acesta este, ține tot așa, te rog remediază eroarea tocmai am primit Telefon nou
Frumos joc. Joc de puzzle
Ce joc et cool 🆒🆒🆒🆒🆒🆒
Fruit Block Friends Casual nrf
Super joc, și sunt fff diversificate planșele. Bravo celor care au creat jocul. Nu te lasă să te plictisești. Și reclamele sunt scurte. 👍👍👍
Foarte captivant.
De ce nivelul se repetă în continuare, chiar dacă l-ai învins (1604)
Misto
I-aș da 5, dar fotografiile din puzzle sunt foarte nepotrivite unele dintre ele sunt frumoase și fermecătoare, dar sunt unele care sunt pur și simplu inacceptabile
Îmi place foarte mult jocul tău
Fruit Block Friends Kasual gmq
Joc distractiv dar prea multe reclame 🙄
Până acum, acest joc este foarte distractiv. Personajele sunt cool și abilitățile lor sunt valoroase. Mulțumesc!
Bravo
Prea multe reclame
Un joc groaznic la unele niveluri trebuie să scapi de minge, dar nu există nimic acolo de care să scapi, așa că ajungi să-ți folosești toate mișcările
Ar putea fi o pierdere de timp distractivă, dar un anunț după fiecare nivel este prea mult.
Prea multe reclame
Vă rog, puteți actualiza Am finalizat toate puzzle-urile
Un joc atât de distractiv. Trebuie jucat, foarte captivant. Odată ce începi fii gata să joci pentru o vreme. Personaje foarte drăguțe.
Bun joc!
Este foarte distractiv! Relaxare! Hopa, ce s-a întâmplat cu puzzle-urile? te poți juca până acum și puzzle-urile se opresc. Apoi dezinstalați și reinstalați. Aș vrea să poți schimba puzzle-urile.
Relaxant. Joc 2 în 1 😊
Nu are acel tip de conexiune ceea ce arată în reclame și prea multe reclame. Un joc foarte slab.
Este unul frumos 👍 dar plângerea mea este că jocul s-a încheiat pe drum
Fruit Block Friends कैज़ुअल गेम oex
Am terminat nivelul 1630... Și jocul nu mai merge după asta... Vă rog. Remediați problema sau adăugați mai multe niveluri. Altfel joc grozav.
Italian for Beginners: LinDuo HD Izobraževalne igre gvvx
Bun si distractiv joc recomand
Până acum, e bine, joc excelent, îmi place atât de mult distracția în acest joc, îmi petrec mult timp pentru a juca acest joc și îmi place să îl joc, este foarte ușor de jucat, de descărcat și de a mă distra
Acesta este cel mai plăcut joc pe care l-am jucat vreodată! Este posibil să finalizați fiecare nivel cu succes dacă încercați. Nu există o mulțime de aplicații, nu trebuie să cumpărați în mod constant amplificatoare. Iubește acest joc.
A câștigat multe stele, dar nu pot ajunge la puzzle-uri. Pe care l-am controlat mai bine.
Aveți nevoie de noi niveluri
Foarte bun jocul imi place
Minunat joc
O aplicație foarte-foarte drăguță Este într-adevăr atât de JI.
Frumos frumos
Ieșire
Fruit Block Friends Įprastos temos khak
O experiență foarte proastă, în timp ce joci plin de reclame murdare (videoclipuri) apar. O experiență foarte foarte proastă. Am nevoie de un răspuns în acest sens. Copiii se joacă și cu acest tip de reclame, este cu adevărat jalnic din partea dezvoltatorilor de acest joc.
Prea multe reclame care întrerup jocul