Post by unbolsateti on Mar 17, 2022 1:22:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل (کلیدهای بی نهایت) ▞▞▞
▞▞▞ Rocket League Sideswipe 2022 version ▞▞▞
من واقعاً از این کار در هنگام راه اندازی لذت بردم، اما تا همین اواخر همچنان تاخیر را تجربه می کنم. این فراتر از ناامید کننده است. این کافی نیست که کل بازی را به تاخیر بیندازید، فقط کافی است تغییر جهت و افت جزئی فریم در ثانیه را ثبت نکنید. (به روز شده) حتی آموزش غیر قابل پخش است. از 3 ستاره به 1 رسید. حذف نصب شد.
با توجه به اینکه psyonix لیگ موشکی را به یک بازی موبایل تبدیل کرده است، با انتظارات زیادی وارد این کار شدم و فکر کردم که چقدر خوب از آب در می آید. ناامید نشدم. بازی نسبت به نسخه کنسول/کامپیوتر سادهتر است، اما با مکانیک مشابه. شما می توانید هوا دریبل، شلیک سقف هوا و تلنگر راحت تر. همچنین برای یک بازی موبایل بسیار سرگرم کننده است. آن را امتحان کنید قبل از اینکه آن را به عنوان "فقط یک بازی موبایل دیگر پاره کنید" پاک کنید. این می تواند بازی بعدی شما باشد که در اوقات فراغت خود بازی کنید.
انطباق عالی برای موبایل از لیگ موشکی، اما همچنان آن را با دوبعدی کردن آن جدید و هیجان انگیز نگه می دارد! پرداخت برای برنده شدن نیست و مشکل "منطقه پینگ" برطرف شد. من عاشق این بازی هستم و می خواهم ببینم چگونه ادامه می یابد و چگونه رشد می کند! تنها چیزی که می خواهم یک حالت جدید (شاید هاکی) و چند گزینه سفارشی سازی بیشتر است. به غیر از آن، واقعا سرگرم کننده است!
بازی خوبی خواهد بود به جز این واقعیت که آن را با کنترلر سازگار کردید. شما در حال حاضر یک بازی دارید که می توان آن را با استفاده از کنترلر یا صفحه کلید بازی کرد. چرا نتوانستید یک بازی صفحه لمسی را کنار بگذارید؟ اکنون باید دائماً به مصاف بازیکنانی بروم که مزیت بزرگی دارند و بازی را هر چیزی غیر از اتفاقی میسازند.
زمانی که بازی دائماً با مشکل مواجه می شود، به سختی قابل پخش است. من هم اتصال بی سیم خوبی دارم. بسیار ناامید کننده است که آنها این را بدون حل چنین مشکل مهمی منتشر کردند.
این یک بازی سرگرم کننده است، اما من این باگ بسیار آزاردهنده را دارم که گوشی من در حین انجام این بازی به لرزش ادامه می دهد و نمی دانم چرا. همیشه اتفاق نمی افتد، اما بسیار اتفاق می افتد
بازی خیلی لگی داره و به خاطر اینترنتم نیست ولی به خاطر سرور زیاده. این بازی یک سیستم سرور منطقه ای را پیاده سازی نمی کند که در آن شما بتوانید انتخاب کنید که در کدام سرور می توانید در یک پینگ خاص بازی کنید. بدون این سیستم، هرچه دشمن شما از شما دورتر باشد، پینگ (که در حال حاضر در حال انجام است) بالاتر می رود. من این پینگ سرور را یک نقص بازی در بازی می دانم. این بازی واقعاً پتانسیل دارد، فقط باید بسیار جلا داده شود.
این یک بازی واقعا عالی است. با توجه به اینکه یک بازی موبایلی است، قطعاً حس بازی Rocket League اصلی را به خوبی دریافت می کند.تنها مشکل من این است که هر وقت سعی می کنم وارد حساب Epic Games خود شوم، هرگز به من اجازه نمی دهد. فقط برای یک ثانیه بارگذاری می شود و سپس دکمه "لغو ورود" را به من می دهد. اجازه ورود به من را نمی دهد، بنابراین در حال حاضر نمی توانم آنلاین بازی کنم که ناراحت کننده است. اما جدای از آن، احساس خود بازی بسیار جذاب است. فقط امیدوارم مشکلات ورود را برطرف کنید!
سلام من از این بازی تعریفای خیلی شنیدم ولی نمیدونم باید با فیلتر شکن وارد بشم یا نه لطفا اگه میشه یکی بهم بگه مرسی
من عاشق Rocket League هستم، اما این به سختی سایه ای از بازی واقعی است. Matchmaking مفهومی است که در تمام نسخه های Rocket League وجود ندارد، و این مطلقاً از این قاعده مستثنی نیست! و من حتی جرأت نمی کنم در مورد اینکه چقدر "الگوریتم" برای ترفیع/ تنزل رتبه از طریق تقسیمات مضحک است صحبت کنم... چطور از برد و باخت واقعی استفاده کنیم، به جای یک معادله پیچیده که جهت باد در جنوب را در نظر می گیرد. داکوتا و اندازه سوتین نان شما قبل از پیچیدن شما؟!
اجازه دهید با گفتن این شروع کنم، وقتی شنیدم که یک بازی لیگ موشکی روی موبایل منتشر میشود، فکر میکردم کار نمیکند، اما گیمپلی بازی خوب است، میتوانم ببینم که روزی یک esport دریافت کردم. گیم پلی بازی خوب است، بازی احساس متفاوتی دارد، اما به نام وفادار می ماند. تنها نقطه ضعف این بازی عدم وجود اینترنت است. خیلی وقتها بازی فقط عقب میافتد و من به خاطر این تاخیرها به باخت تمام بازیهایم ادامه میدادم. بنابراین تنها اشکال این بازی تاخیر است. امیدوارم در آینده نزدیک آن را برطرف کنند.
Rocket League Sideswipe Sport ibbv
خوبه اما من نتونستم که ماشین رو رنگ کنم و قابلیت های دیگه رو ندیدم اگه میشه یک منو برای رنگ کردن ماشین بزارید ممنون
سلام من زهرا من این بازی رو تو گوشی مامانم ریختم این بازی عالی
من این بازی را دوست دارم. اما تاخیر ورودی بدتر می شود. این نه تنها برای من بلکه برای دوستانم نیز اتفاق می افتد. هر بار که سعی کردم بوست را فشار دهم، بپرم یا با جوی استیک حرکت کنم. همیشه تاخیر برای پاسخ
بازی عاااااااالیه
به عنوان یک گیمر مشتاق لیگ موشکی (2 سال) به طور کلی بازی شگفت انگیز. یکی از بهترین بازی های موبایل که واقعا از آن لذت بردم. 1 مشکل این است که کنترلر Xbox در Samsung galaxy a51 به درستی کار نمی کند. شما نمی توانید بپرید یا تقویت کنید، فقط فلش را به اطراف حرکت دهید. مایلم اگر بتوانید پرش و بوست باند کنترلر Xbox را تغییر دهید. بازی 9.7/10. باتری به سرعت تمام می شود، اما من گرافیک را کم کردم و به نظر می رسد که درست شده است.
بازی عالیه ولی من چندتا شکایت دارم. 1. بازی مدام به من می گوید که آپدیت کنم حتی اگر آخرین نسخه را دارم. من حتی آن را دوباره نصب کردم اما همچنان می گفت به روز رسانی. 2. وقتی آفلاین بازی می کنید نمی توانید سختی ربات را تغییر دهید و آیا می توانم بازی را با یک ربات در ابتدا و نه بعد (در منوی اصلی) شروع کنم اگر به این شکایات رسیدگی شود، این بازی از من 5 ستاره می گیرد 😊
عالی فیلتر شکن می خواهد اگر بازی نکنی خودش بازی می کند خیلی بهتر از بازی می کند
حق با پسر دیگر است. ساخت بازی وحشتناک است - منظورم این است که دشمن ماشینی دارد که من قبلاً هرگز آن را ندیده بودم و همچنین هنگام خرید، من انتظار دارم که شما بتوانید از بین اتومبیل ها و چیزهایی که فقط توصیه شده یا تصادفی شده را انتخاب کنید. همچنین آرزو میکنم که بتوانید حالت رتبهبندی را خاموش کنید و قبل از پیدا کردن یک مسابقه، نقشهای را انتخاب کنید. همچنین مواردی را که از قبل دارید ندهید وگرنه به سکه تبدیل می شود. من می دانم که می توانید آنها را بفروشید اما من واقعاً می خواهم این اتفاق بیفتد زیرا یک نسخه تکراری بی فایده است، شما فقط می توانید از یکی استفاده کنید
بازی عالی هست فقط باید با فیاتر شکن قوی بری و باید حساب اپیکی گیمز داشته باشه که خیلی راحت و رایگان میشه درست کرد ولی عالیه دقیقا مثل عکساش هست
این بازی بسیار سرگرم کننده است. مثل لیگ موشک است، اما کنترل ماشین راحت تر است، می توانم بگویم که بسیار سرگرم کننده است، حتی اگر وقتی بازی می کنید و رتبه خود را در آن از دست می دهید، ممکن است از آن ناراحت شوید، اما در کل بازی کردن واقعاً سرگرم کننده است. همچنین می توانید با خودتان بازی کنید. دوستان اگر آن را دارند من این بازی را خیلی دوست دارم بیشتر از اینکه لیگ موشکی معمولی بازی کنم بازی می کنم.
بازی من سرگرم کننده و هیجان انگیز است، اما لحظات ناامید کننده ای دارد. من در 1 ثانیه سطح پایینی دارم و گاهی اوقات در زمین کوچکتر کبریت می گیرم. مثل اینکه تازه به زمین بزرگتر عادت کردم. مشکل دیگر در 2v2 و حلقه ها در زمانی که هم تیمی شما قطع می شود است. اگر هم تیمی شما در اوایل بازی را قطع کند، این یک باخت واقعی است و شما یک رتبه را از دست می دهید. از بین بردن کبریت ها نیز از بسیاری جهات ناامید کننده است. به طور کلی بازی هنوز هم می تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد.
بازی یا راهاندازی نمیشود، یا قبل از اینکه بتوانم مقدمه راهاندازی Pixel 6 را تمام کنم خراب میشود. همچنین به گزینه های بیشتری برای کنترل چت نیاز دارد، چت سریع یک پیچ و تاب است، با این حال، اکنون سمیت کلاسیک Rocket League در صفحه نمایش من پخش شده است.
لیگ موشک در فضای 2 بعدی، ایده محکم و زمانی که کار می کند شگفت انگیز است... وقتی کار می کند... وقتی کار نمی کند پر زرق و برق، باگ و به هم ریخته است... که حدود 60 درصد مواقع است.
برای مدتی سرگرم کننده است اما خواستگاری کاملاً وحشتناک است. نه تنها این، بلکه کنترل ها همیشه پاسخگو نیستند. وقتی میخواهید به چپ بروید و ماشین شما به عقب برمیگردد و به سمت دیگر حرکت میکند، آزاردهنده است. به غیر از این، بازی خوبی است.
خیلی خیلی خوب
Rocket League Sideswipe ورزشی madf
Rocket League Sideswipe খেলাধূলা jkde
انطباق عالی از فرمول موشک لیگ روی موبایل. تقریباً هیچ تراکنش کوچکی ندارد. هر چند آموزش کم است.
من عاشق این بازی هستم، به جز اینکه 2 بعدی است، بسیار شبیه به نسخه اصلی است. من فقط 1 درخواست و 1 پیشنهاد. mabye yall می تواند سعی کند آن را سه بعدی شبیه به نسخه اصلی کند ... فکر می کنم جالب باشد! و شاید یال بتواند حالت های بازی بیشتری مانند والیبال، هاکی یا حتی گلف بسازد
کیرم تو کس سازنده
انقدر بازی خوبی هست که از بازی بدم آمده عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی هستش
Rocket League Sideswipe Sport whma
Rocket League Sideswipe ورزشی bwpd
من 2 سال که من این رادارم ولی ماشین های خفن دارم
خوب بود تا امروز که میخواستم بازیش کنم میگفت cancel log in progress و اصلا نمیذاشت بازی کنم و تا وقتی درست نشد 1 ستاره گذاشتم. همچنین پر از پخش کننده های کنترلر است و باید چیزی داشته باشد که بازیکنان کنترلر را در مقابل پخش کننده های کنترل کننده و پخش کننده موبایل را در برابر پخش کننده های موبایل قرار دهد تا عادلانه باشد.
عالییییییییییییییییییییی بود ک. ننه هرکی از برنامه بد گفت بازی های خوب
گیم پلی سرگرم کننده است، اما مشکلات اتصال وحشتناک است. مشکل دیگری که من دارم، این است که نمیتوانید ماشینهای مجزا برای تیمهای خانگی و میهمان داشته باشید، بنابراین اگر برای یکی از تیمها بازی میکنید، ماشین زیبا به نظر میرسد، اما اگر روی دیگری فرود بیایید، اینطور نیست.
این یک بازی عالی است!! فوق العاده سرگرم کننده است، اما برای بازی به انگیزه بیشتری نیاز دارد. مثلا. با لیگ موشک واقعی، مجموعه ای عظیم از اقلام برای تجارت، و انتخاب بزرگتر در فروشگاه اقلام وجود دارد. من میگویم اگر تجارت را معرفی کنید، گرفتن سکه را کمی سختتر کنید، دسته بندی آیتمها را افزایش دهید و انیمیشن باز کردن جعبه را در بازی واقعی چگونه است. این خیلی بهتر خواهد بود
این سرگرم کننده است، اما تا اواخر، آن را به تاخیر انداخته است. همچنین، چند باگ ناامید کننده وجود دارد. از طرفی، هیچ تبلیغاتی وجود ندارد و بسیار اعتیادآور است.
حتی لود نمیشه. سعی کردم پاک کنم و نصب کنم و بعد وارد شدم ولی نتونستم بازی کنم. این آشغال مطلق است. نگیر. همچنین 2 گیگا بایت طول می کشد، بنابراین همه پیشرفت های دیگر شما را هدر می دهد و کار نکردن آن وحشتناک است
کاملاً عاشق این بازی هستم. تنها مسئله این است که من در برنز 2 با رده 50 بازی می کنم. من این واقعیت را درک می کنم که شما تمام سطوح مهارت را در یک مسابقه با هم قرار می دهید، اما 5 ردیف 50 پشت سر هم برای من ناعادلانه است زیرا من فقط در ردیف 20 هستم و شروع کردم. دیروز در زمان این پست لطفا کمی آن را اصلاح کنید و من به آن 5 ستاره می دهم از شما متشکرم.
Star Warfare2:Payback Arkadne igre nsp
من کاملاً عاشق لیگ موشک و سایدوایپ لیگ موشک هستم، متأسفانه ساید سوایپ مشکلات خودش را دارد. در طول بازی زمانی که باید بیش از 1 نفر را که به توپ ضربه می زنند را ثبت کند، هنگام پیوستن به بازی های جدید با مشکل مواجه می شود و گاهی اوقات برنامه حتی شروع به کار نمی کند. این اشکالات آنقدر بد هستند که تلفن من تا 10 ثانیه کار نمی کند و صفحه نمایش من مدت کوتاهی قبل از اینکه من را به صفحه اصلی خود بازگرداند به عقب برمی گردد. من دوست دارم بهبودی در آن قسمت ببینم و اگر این اتفاق افتاد، فوراً به این برنامه 5 ستاره می دهم
بازی خوب، کنترل های خوب و مکانیک توپ، اما بازی فقط در حالت های رتبه بندی شده بدبخت است. من در پلاتین هستم که بسیار عالی است، اگر پایه بازیکن واقعاً یاد بگیرد که چگونه بازی را انجام دهد به جای اینکه به عنوان آهنربا برای توپ عمل کند. به طور معمول در پلاتین، بازیکنان قبلاً به استراتژیها دست یافتهاند، اما نه این بازی. اگر میخواهید از اینکه هرگز دروازهبان ندارید، عصبانی شوید، این بازی را انجام دهید. از این نظر واقعاً بدتر از Rocket League کنسول است.
سرگرم کننده است، اما این تجربه به دلیل تاخیر زیاد اینترنت خراب می شود، نه، این وای فای من نیست زیرا آن را روی 5G aswel امتحان کردم. و اگر به ندرت عقب می افتاد خوب است، اما مانند بازی های 7/10 آنقدر عقب هستند که نمی توانید همه جا با شما بازی کنید، فقط خرابش کرده است برای من درستش کنم