Post by unbolsateti on Mar 17, 2022 1:32:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (neomejeno primogems) ▞▞▞
▞▞▞ Blood Domination - BL Game 2022 version ▞▞▞
Zabavam se pri igranju te igre. Karakteri so odlični. Ampak ne maram misij
Lepa igra, vendar sem moral prevesti VSAKO besedo, ker se jezik Frances ne bo spremenil
Sem ljubitelj BL mange in dj-jev, v preteklih letih sem prebral dobesedno na tisoče del in iskreno lahko rečem, da to verjetno ni vredno vašega časa. Do zdaj sem igral IxU route in približno polovico CxT, vendar se lahko zdaj ustavim. - Razvijalci/založniki so očitno požrešni. -Cg-jev je zelo malo in imajo nedoslednosti v dizajnu, vendar je spodobna umetnost -Možnosti so praktično nesmiselne -Uporabniški vmesnik je grozen in zaostajajoč -Povsod so napake v besedilu, tudi v samem uporabniškem vmesniku -Ne morete res ničesar prebrati . Kljub težavam z besedilom je nastavitev prijetna, odlična ideja, ki ni v celoti izčrpana, a precej zanimiva. Liki govorijo dostojno naravne stvari. UxI je odličen par z lepimi temami in prijetnim seksom "ne pomeni da". Sem približno na polovici CxT in iskreno povedano sem zelo težko užaliti osebo in imam zelo rad zaplete o "posilstvu", vendar po vseh mojih izkušnjah še nikoli nisem našel tako grozljivega lika, kot je Takamine, kar naenkrat je postal resnično boleče. Poskušal bom prebroditi to, da vidim, če bo bolje, vendar zaenkrat ni posilstvo na srčkan ali seksi način kot običajno, sploh še nista imela spolnih odnosov in počutim se popolnoma zgražano in zdi se, da je to samo biti zatemnjeno.
je precej dobra, vendar sem videl boljše igre tega ustvarjalca, grafika je neverjetna, zato je dobila več kot 1 zvezdico in se aktivno dodaja še več, ima potencial, da bo odlična igra, vendar kot je trenutno, ni ravno dobra dovolj
To je odlična igra, vendar če spremenite svoje ime ali videz, ne deluje
Pravkar sem šel v aplikacijo: Blood Domination, da bi prejel svoje rubine po treh ponudbah in še vedno piše nič. Šel sem tudi v ponudbe, da bi videl, če jih lahko tako prejmem in še vedno nič. Resnično želim igrati sladko pot, vendar nimam rubinov, da bi to lahko storil. Že kontaktiral sem ekipo za podporo in trdijo, da so me nagradili za moje rubine, vendar še vedno piše 0.
V marmeladi za piškote sem premagal 38, da sem dobil svojih 283 rubinov, vendar se v aplikaciji ne prikaže, popravite.
Zaenkrat mi je všeč. Ampak zdaj sem res C zmeden, torej kaj je ta povezovalna stvar? In kako lahko dobim več od tega, razen da moram dobiti rubine, da si kupim trenutek povezovanja z vašim semem.. in če bi šel po običajni poti, bi še vedno na koncu postali stvar, tudi če ne uberem sladke poti? In ali se bo sladka pot ponovno pojavila pozneje, če se bom držal običajne poti? Zmedena sem... Želi kdo odgovoriti na moje vprašanje? resno bi mi bila všeč pomoč...
res je dober
Na neki točki se je pri meni ustavilo. Imel sem dovolj vstopnic, vendar mi ni dalo igrati
Dobro je, vendar mi je bil všeč neomejen dostop za branje
Blood Domination - BL Game Adventure huv
Všeč mi je igra in zgodba, vendar sem poskušal kupiti rubine in nikoli nisem dobil rubinov, prosim, popravite to.
Sploh ne deluje 😠 samo zavzame prostor. Ne bi priporočal. Če bi mu lahko dal brez zvezdic, bi ...
Igra mi je zelo všeč, pa sem jo moral znova zagnati, ker sem jo pomotoma izbrisal zaradi nekega virusa, tako ali tako ni bila kriva igra. Upam, da boste naredili več takšnih iger! Bl je moje življenje XD
Bila je precej dobra igra, vendar je pisalo, da je šlo nekaj narobe, tako da zdaj ne morem niti odpreti aplikacije. Upam, da lahko odpravite to težavo
Ves del igre je bil odličen, vendar brezplačni rubini ne delujejo, to je edina težava te igre😊 Upam, da jo boste kmalu popravili
Kje je zvok?
Všeč mi je igra, preprosto sovražim v vseh igrah te vrste, da lahko preberete samo 5 poglavij enkrat na dan ...
VELIKO obožujem to igro, vendar ne glede na to, koliko razmišljam o njej, še vedno mislim, da ni dovolj možnosti za pridobitev vstopnic za gacha.
Blood Domination - BL Game Adventure xfse
Ima neverjetno grafiko😘
super je, ampak ali ne moreš misije tako zakomplicirati, imam težave pri opravljanju nekaterih misij, ODLIČNA IGRA NA VSEH 💛💙💜💋💌👏👍😄😄
Ali mi lahko kdo razloži, zakaj ne morem kupiti rubinov s telefonskim računom, čeprav je bila težava s plačili že odpravljena? Zakaj je vedno zavrnjeno? Prav tako z mojim telefonom ni nič narobe, saj z njim pogosto kupujem v trgovini Playstore.
Ljubim to!!
Jaz ljubim to igro!! Igram znova in znova.. Želim si, da bi imeli več z gingetsujem in Kasumijem.. Lahko samo malo preberem... taka potrata!! Rad bi več, prosim.
Ni besed za to...ČUVNA IGRA!!!!!!!!😰😵❤
Igra je zelo dobra, iskreno. Edina stvar, ki me res spravlja ob živce, so nadležne misije. Čakati moram ure in ure, da obnovim svojo vzdržljivost, ne da bi lahko igral poglavja. Misije so dolgočasne in neuporabne.
<a href=""></a>
Všeč mi je bila igra in zgodba, vendar je zgodba prekratka. ):
Mislim, da je grozno, da si ne moreš izbrati lastne poti. To vzame vso zabavo iz igre in jo naredi nesmiselno.
Za mojo napravo bi bilo dobro, da bi jo predvajala, vendar nekateri gumbi, zlasti za gumbe da, ne delujejo. Ne vem zakaj, vendar bi to rad igral do konca, če bi dobro delovalo z mojo napravo.
Blood Domination - BL Game સાહસિક phcl
Obožujem tega
Ko sem takoj zagledal Izayoi x Uzuki, sem ugotovil, da sta bila ta dva lika na nek način podobna Bakugou in Midoriya iz moje akademije za junake.
Te igre so čudovite. Uživam v vsaki minuti igranja tega, vse poti/zapleti so zelo zanimivi in tudi liki so neverjetni. Hvala 🙂.
To je luštna zgodba, vendar naj bi bil nagrajen z brezplačnimi rubini, ko izpolnim vse zahteve. Minilo je nekaj dni in ga še vedno nisem prejel. Malo me je razočaral.
Všeč mi je ta aplikacija, vendar mi dolguje 48 rubinov ...
všeč mi je! naravnost čudovito! vsekakor priporočam igranje tega, če vam je všeč BL!
Blood Domination - BL Game Sarguzasht vtfx
neverjetna umetnost in zgodba!