Post by unbolsateti on Mar 17, 2022 1:48:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apollo Justice Ace Attorney ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apollo Justice Ace Attorney IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (پول بی نهایت) ▞▞▞
▞▞▞ Apollo Justice Ace Attorney 2022 version ▞▞▞
قدردانی می شود!
من واقعا از این بازی لذت می برم، اما چرا برای بازی به اینترنت نیاز دارد؟
من واقعا دوست ندارم چگونه سریال کامل را دریافت کنم، شما باید آن را در پلتفرم ها و وسایل مختلف داشته باشید. لطفا همه بازی ها را روی همه پلتفرم ها (iOS، اندروید، eshop) قرار دهید.
کمال
من همه بازی های Ace Attorney را دوست دارم. من Apollo Justice را چندین بار در DS بازی کردهام و واقعاً مانند بسیاری از بازیها/برنامههای دیگر، تمام توجه خود را به آن معطوف نمیکنم. من تمایل دارم هنگام بازی به پادکست یا موسیقی در پسزمینه گوش کنم و ناراحتی من این است که هنگام اجرای این برنامه صدای پسزمینه را متوقف میکند. من به این 5 ستاره میدهم زیرا بازی هرگز بهتر به نظر نمیرسید، اما عدم توانایی پخش صدا در پسزمینه یک امتیاز را برای من کم میکند. امیدوارم درستش کنند اما من شک دارم.
لطفاً کپکام را روی بقیه سریها به اندروید پورت کنید، مانند IOS، از هر نوع وکیل ace مانند پورت عالی روی s7 استفاده کنید
Apollo Justice Ace Attorney Sarguzasht gkw
من عاشق این بازی هستم. گرافیکش عالیه جزئیات بسیار بیشتر در آن من فقط یک مشکل بسیار کوچک دارم و آن این است که صدا در برخی مناطق پخش می شود و شما باید منتظر بمانید تا تصاویر به آن برسد. که در سرناد گیتار 10 تا 20 ثانیه طول می کشد. من امیدوارم که ما یک به روز رسانی دریافت کنیم که آن را برطرف کند. وگرنه بازی عالیه امیدواریم که بازیهای اصلی Phoenix Wright فاصله زیادی نداشته باشند.
پورت عالی
بازی مفرح! این بار واقعاً طرفدار شخصیت ها هستند.
یک پورت خوب از بازی مورد علاقه من Ace Attorney. همه چیز همانطور که انتظار می رفت کار کرد، به استثنای پرونده نهایی Turnabout Succession. Pixel 3a من سه لحظه را در آن مورد تجربه کرد که قبل از ادامه کار، صفحه برای مدت کوتاهی یخ کرد. شکایت اصلی من از این پورت این است که 1) زمانی که یک بازی آفلاین است نیاز به اتصال به وب دارد. و 2) لمس کردن هر نقطه از صفحه باعث پیشرفت دیالوگ می شود، که اگر خواهر و برادر یا حیوانات خانگی داشته باشید که به طور تصادفی با تلفن شما بهم می ریزند بسیار بد است.بازی خوب داستان را دوست داشت. بازی بسیار گران قیمت و کمی خسیس در ذخیره سازی اسلات. برخی از انتخابهای بدیهی اشتباه هستند، مانند رأی گناه در پایان فصل که من واقعاً میخواهم آنها را امتحان کنم، اما فقط 1 شکاف ذخیره دارد. این بازی دارای 4 قسمت است من این بازی را در 3 روز و نیم تمام می کنم. بنابراین، باید بگویم نسبت به قیمتی که پرداخت کردم. کمی گران است اما در کل من رضایت 100% را دریافت کردم و به خرید بازی های بیشتری از این شرکت فکر می کنم. اما صادقانه لطفاً بازی دیگران را ارزانتر (یا طولانی تر) کنید
کنترلها شگفتانگیز نبودند، اما بازی هنوز برای خودش صحبت میکند. افزودنی عالی به سری Ace Attorney و یک بازی ضروری برای بازی های قابل حمل با داستان عمیق خوب
داستان شگفت انگیز با دیالوگ های خنده دار و گرافیک پیشرفته
این بازی عالیه
Apollo Justice Ace Attorney アドベンチャー shfv
آری
کار نمی کند
من واقعاً می خواستم این را بخرم بعد از اینکه وکیل ace در ds خود بازی کردم و واقعاً بازی را دوست داشتم. من در مورد خرج کردن پول برای بازی روی تلفن ابهام داشتم زیرا می ترسیدم تجربه مشابهی نداشته باشم اما عالی است. من تازه فصل 1 را تمام کردم و همان تجربه ای است که در ds داشتم. همان گرافیک و همه. خوشحالم که خریدمش ارزش پول
همه موارد سرگرم کننده هستند و از مغز من استفاده می کردند اما قسمت براکت برای من سخت بود.
بازی خوب
پورت جامد نسخه اصلی DS. گرافیک ها به شکلی کمتر پیکسلی و با دست کشیده تر به روز شده اند. تنها شکایت من این است که فقط یک اسلات ذخیره وجود دارد.
یک قسمت عالی در مجموعه Ace Attorney. اگرچه ارائه آخرین مورد کمی نامرتب است، اما بازی همچنان یک داستان هیجان انگیز پر از پیچ و خم ها را ارائه می دهد که در پیکسل 5 من بسیار خوب بازی کرد.
بازی عالیه امتحان کن.
Apollo Justice Ace Attorney Aventure auwb
Apollo Justice Ace Attorney রোমাঞ্চকর ljcq
این فقط یک بازی عالی است!
بهترین دنباله بازی ای که تا به حال بازی کرده ام.
در اینجا برای نشان دادن پشتیبانی از بازیهای بومیسازی شده Ace Attorney. این یکی را نیز دوست داشته باشید!
اجرای زیبای بازی. با سرعت 60 فریم بر ثانیه به صورت کره ای روان اجرا شد و من گرافیک جدید را دوست داشتم. فوق العاده بود که AJAA را روی تلفنم داشته باشم تا هر زمان که دلم خواست بازی کنم!
من اخیراً یکی از طرفداران سری ace attorney شدم و به تازگی بازی سوم را به پایان رساندم و این به پایان رسید، بنابراین از شما بچه ها شگفت انگیز بود که شروع به واگذاری برای دستگاه های اندرویدی کنید. یک مشکل جزئی این است که نرخ فریم کمی عجیب است.
پورت خوبی است، اما با وجود قیمتی مشابه با پورتهای کنسول، تأیید دائمی را که در صورت ناپایدار بودن اینترنت به من کمک میکرد، نمیدانستم.
احمقانه بازی نیاز به وای فای دارد. همچنین برخورد بسیار عجیب با شخصیتی که به معنای واقعی کلمه جزئی است...
بنابراین Ace Attorney بالاخره به اندروید راه پیدا کرد. سپاس خداوند را! این یک سریال فوقالعاده است که من از زمان انتشار اولیه در Nintendo DS آن را بازی کردهام. در اینجا ما آپولو عدالت را داریم. این چهارمین ورود به سری ace adtorney است. گول این را نخورید که این چهارمین ورودی سری است، داستان آن به سه گانه اصلی مرتبط نیست (با چند تکان سر و چشمک برای طرفداران مسن تر) این بازی یک بازی ضروری است، نوشتن فوق العاده ای دارد. و شخصیت ها و حس واقعی عدالت. الان بخرش.
بازی شگفت انگیز!!
بازی واقعا لذت بخش با رمز و راز خوب، نوشتن خوب و مکانیک. طول مطمئناً ارزش قیمت را دارد، نمیتوانید منتظر بمانید تا بقیه را بازی کنید!
برنامه بسیار خوب طراحی شده است. عالی کار می کند و فوق العاده سرگرم کننده است. بدترین بازی AA تا حد زیادی IMO است، اما بدترین بازی در بین بهترین ها خیلی بد نیست.
لطفا بقیه فونیکس رایت را به اندروید بیاورید!!
<a href=""></a>